TREATMENTS® licentiepakket

Heb jij een eigen salon en deel je onze passie voor bijzondere en mooie producten? Dan is het aanbieden van TREATMENTS® producten iets voor jou! Indien men binnenstapt in een TREATMENTS® salon moet het voor iedere cliënt voelen als het binnenstappen in een andere wereld waar een moment van rust en weldaad centraal staat. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een verwelkomend entree hebt. Het interieur van jouw salon is daarbij vriendelijk, verzorgd en uitnodigend. Jouw salon straalt rust, frisheid en openheid uit.

Indien je wilt starten met het verkopen van de producten van TREATMENTS® vul je op deze pagina het aanvraagformulier voor het licentiepakket in. TREATMENTS® zal dan i.s.m. het WellnessInstituut deze aanvraag beoordelen op bovenstaande eisen. Na een positieve beoordeling volgt de officiële aanmelding en de factuur. Het WellnessInstituut zal er voor zorgen dat het licentiepakket per post naar je wordt verzonden.

Het licentiepakket kost €99,- en bestaat uit een licentiebewijs, toegang tot de inkoop van TREATMENTS® producten, promotiemateriaal, deurschild, bijbehorende muziek, productinformatie en een handboek.