De bamboemassage

In Nederland is deze eeuwenoude massagevorm vrij nieuw. Daarom is het een toevoeging voor jouw eigen massagesalon/praktijk om deze aan te kunnen bieden! Bovendien is de massage in verschillende wellnesscentra in opkomst en erg leuk om te leren.

Tijdens de cursus wordt gewerkt met verschillende formaten bamboestokken, waarbij rekening wordt gehouden met het doel van de massage en het te masseren oppervlak.

Startdata

De cursusdata staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

N.G.S. masseur

Ben jij N.G.S. masseur? Dan ontvang je voor deze cursus 3 accreditatiepunten.

Alle informatie

De cursus is bedoeld voor ervaren masseurs die voldoende basiskennis hebben van de technieken van de klassieke ontspanningsmassage en daarnaast een gedegen spierkennis bezitten. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

De cursus bamboemassage is een dagdeel cursus en duurt ongeveer 3 uur.

De cursus is bedoeld voor ervaren masseurs die hun technieken willen uitbreiden om deze unieke massage te kunnen aanbieden. Na het afronden van de cursus ben je in staat de bamboemassage toe te passen op het gehele lichaam met de juiste materialen en oliën. 

Na het afronden van de cursus krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Ben jij N.G.S. masseur? Dan ontvang je voor deze cursus 3 accreditatiepunten.

Het lesgeld bedraagt €109.- per cursus. Dit is inclusief lesmateriaal, het gebruik van alle benodigde materialen zoals massageolie, onbeperkt gebruik van koffie/thee én een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Betaling dient te worden voldaan voor aanvang van de cursus.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?