Veelgestelde vragen

Het aanmelden voor een cursus, opleiding of workshop kan alleen via het aanmeldingsformulier op de pagina van de cursus of opleiding tenzij anders staat aangegeven.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan een cursus, opleiding of workshop met een groep, neem dan contact met ons op.

Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijg je een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen beschreven staan. Controleer ook altijd even je spam. Heb je geen mail gekregen? Neem dan contact met ons op.

Indien je met een groep van minimaal 6 personen wilt komen, plannen wij data op verzoek. Neem contact op via info@wellnessinstituut.nl.

Inschrijving middels het aanmeldingsformulier is bindend met inachtneming van een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de opleiding, cursus of workshop verwijzen wij je naar onze annuleringsvoorwaarden.

Klachten dienen schriftelijk te worden ingediend t.a.v. opleidingscoördinator mevrouw J. Woutersen; Postbus 70, 8160 AB Epe of via info@wellnessinstituut.nl. Na het insturen van je klacht krijg je binnen 5 werkdagen een ontvangstbevestiging. Mochten wij langer de tijd nodig hebben om de klacht te onderzoeken, dan krijg je ook altijd binnen 3 weken een reactie en geven wij de tijd die wij nodig denken te hebben aan je door. Ingezonden klachten worden vertrouwelijk behandeld, geregistreerd en bewaard gedurende een periode van 2 jaar. Indien klager en beklaagde geen overeenstemming hebben bereikt over de afhandeling van de klacht wordt een onafhankelijk instituut (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage) ingeschakeld. Het N.G.S. zal hierin een bindend oordeel geven.

Bij zowel het WellnessInstituut in Schiedam als in Emst is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.