Stoelmassage

Het voordeel van een stoelmassage is dat kleding kan worden aangehouden en dat de massage makkelijk “tussendoor” kan worden toegepast. 

De stoelmassage is een ontspannende massage voor rug, nek, hoofd en eventueel armen en handen. Er wordt drukpuntmassage toegepast met petrissages en fricties.

Startdata

De cursusdata staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

N.G.S. masseur

Ben jij N.G.S. masseur? Dan ontvang je voor deze cursus 5 accreditatiepunten.

Alle informatie

De cursus is bedoeld voor ervaren masseurs die voldoende basiskennis hebben van de technieken van de klassieke ontspanningsmassage en daarnaast een gedegen spierkennis bezitten. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

De cursus stoelmassage is een dagcursus en duurt ongeveer 6 uur.

De stoelmassage is een ontspannende massage voor rug, nek, hoofd en eventueel armen en handen. Er wordt drukpuntmassage toegepast met petrissages en fricties. De makkelijke toepasbaarheid maakt het toegankelijk voor iedereen. Daarom is het een toevoeging voor jouw eigen massagesalon/praktijk om deze aan te kunnen bieden! Ook zou je er voor kunnen kiezen om op locatie te masseren, bijvoorbeeld bij bedrijven. Bovendien is de massage erg leuk om te leren.

Na de cursus ben je in staat de stoelmassage op een zeer professionele manier toe te passen op de rug, nek en hoofd.

Na het afronden van de cursus krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Ben jij N.G.S. masseur? Dan ontvang je voor deze cursus 5 accreditatiepunten.

Het lesgeld bedraagt €159.- per cursus. Dit is inclusief lesmateriaal, het gebruik van alle benodigde materialen zoals massageolie, onbeperkt gebruik van koffie/thee én een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Betaling dient te worden voldaan voor aanvang van de cursus.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?