Cursus saunameester

Tijdens de cursus saunameester bij het WellnessInstituut leer je onder andere alle ins en outs van het opgieten in een saunacabine. Wat is een goede zwaaitechniek? Hoe wordt tijdens een opgieting de warmte in een sauna verdeeld? Welk effect kan je bereiken met verschillende geuren?

Informatie

Overweeg jij om de cursus saunameester te gaan volgen? Dan snappen we dat je misschien nog wat vragen hebt. Daarom nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken. Schrijf je in voor de gratis informatiebijeenkomst.

Aanmelden

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Alle informatie

Voor deze cursus is geen vooropleiding nodig. Motivatie en enthousiasme spelen een grotere rol, ervaring hebben in het bijwonen van opgietingen of het bezoeken van saunacomplexen is een pré.

De cursus bestaat uit 6 lesdagen;  2 theoriedagen, 3 praktijkdagen en een dag voor de proeve van bekwaamheid. De lesdagen vinden plaats van 10:00 tot 16:00/17.00 uur. 

Tijdens de cursus saunameester bij het WellnessInstituut leer je onder andere alle ins en outs van het opgieten in een saunacabine. Wat is een goede zwaaitechniek? Hoe wordt de warmte in een sauna verdeeld? Welk effect kan je bereiken met verschillende geuren? Om een goede saunameester te zijn dien je bovendien kennis te hebben van de werking van een saunagang op het menselijk lichaam. Daarom leer je de werking van sauna’s uit te leggen door een rondleiding te geven in een wellnessresort. Daarnaast is een onderdeel van de cursus een stukje relevante theorie over EHBO en een reanimatie/AED.  Dit onderdeel vindt plaats op lesdag 2. 

We bieden de cursus aan op 2 locaties; Bleiswijk/Elysium en Emst/Veluwse Bron

Na het succesvol afronden van de cursus, de reanimatie en de proeve van bekwaamheid krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Het lesgeld bedraagt €795.- per cursus. Dit is inclusief lesmateriaal, reanimatiecertificaat, onbeperkt gebruik van koffie/thee en een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de cursus.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?