Workshop leren masseren

Hoe geef ik een goede massage? Wat mag ik wel en niet doen? Wat kan er misgaan bij een massage? Wat is de beste houding, druk en snelheid? Welke olie kan ik het beste gebruiken? Allemaal vragen waarvan de antwoorden aan bod komen tijdens deze workshop.

Startdata

De data staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Deze workshop wordt gegeven bij het WellnessInstituut in Emst én in Schiedam.

Aanmelden

Inschrijven voor deze workshop kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Alle informatie

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze workshop. Indien je geïnteresseerd bent in massage en je graag kennis wil maken met het geven van massages, dan is dit echt wat voor jou!

De workshop is een dagdeel workshop en duurt ongeveer 2,5 uur.

De workshop is bedoeld om de basis van het masseren te leren. Leuk om aan mee te doen met vrienden, collega’s, familie of natuurlijk alleen.

Hoe geef ik een goede massage? Wat mag ik wel en niet doen? Wat kan er misgaan bij een massage? Wat is de beste houding, druk en snelheid? Welke olie kan ik het beste gebruiken? Allemaal vragen waarvan de antwoorden aan bod komen tijdens deze workshop. Na een korte introductie en een relevant stukje theorie volgt een demonstratie waarna jullie elkaar gaan masseren. Zo geef én krijg jij een massage. Het zelf meemaken en voelen van een massage is deel van het leerproces en natuurlijk ook ontspannen. Tijdens de workshop worden de rug en de nek behandeld.

Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de workshop.

Na het afronden van de workshop heb je de basisprincipes van een massage geleerd en kan je dit thuis toepassen bij jouw partner, familie of vrienden.

Het lesgeld bedraagt €55.- per workshop. Dit is inclusief lesmateriaal, het gebruik van alle benodigde materialen en onbeperkt gebruik van koffie/thee 

Betaling dient te worden voldaan voor aanvang van de workshop.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?