Basiscursus masseren

Altijd al willen leren masseren, maar nog niet toe aan een opleiding? Misschien ben je van plan de opleiding sport- of wellnessmassage te gaan doen en wil je er kennis mee maken? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer te doen? Volg dan deze 2-daagse basiscursus ontspanningsmassage! Tijdens deze cursus worden handgrepen gebruikt vanuit de wellness- en sportmassage, zodat je na de cursus een basis ontspanningsmassage kunt geven.

Startdata

De cursusdata staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Toelating

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze cursus. Indien je geïnteresseerd bent in massage en het menselijk lichaam, dan is dit echt wat voor jou! 

Alle informatie

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze cursus. Indien je geïnteresseerd bent in massage en het menselijk lichaam, dan is dit echt wat voor jou! Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van ontspanningsmassage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

De basis massage cursus bestaat uit twee lesdagen van ongeveer 10.00 tot 16.00 uur.

Het is ook mogelijk om alleen dag 1 van de cursus te volgen. Het tarief voor 1 dag bedraagt dan € 159,00. Je mag dit aangeven in het opmerkingenveld op het aanmeldingsformulier. 

Wil je een basis ontspanningsmassage kunnen geven, maar ben je nog niet toe aan een  opleiding tot professioneel masseur? Dan is de basiscursus massage echt iets voor jou! Deze cursus kan ook gezien worden als een introductie op de opleidingen Sport- en Wellnessmassage. 

Tijdens deze 2 daagse  wordt zowel theorie als  praktijk behandeld. De theorie zal bestaan uit massagetheorie,  anatomie en een klein stukje fysiologie en stress. De praktijk zal bestaan uit effleurages (strijkingen) van de rug, nek en achterkant benen waarbij basistechnieken worden gebruikt uit de opleidingen sport- en wellnessmassage. Ook nemen we in deze cursus een hoofd/gezichtsmassage mee zodat je na deze cursus  kennis hebt opgedaan van bepaalde basistechnieken van de ontspanningsmassage. Het is aan te raden dit na deze cursus zoveel mogelijk thuis te blijven oefenen om deze basisvaardigheden eigen te maken.  

Wil je hierna de opleiding tot gediplomeerd N.G.S. masseur volgen dan heb je een goede basis en ontvang je tevens een aantrekkelijke korting!

Let op: na deze cursus ben je geen gediplomeerd masseur.

Na het afronden van de twee daagse cursus krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Het lesgeld bedraagt €250.- per cursus. Dit is inclusief lesmateriaal, onbeperkt gebruik van koffie/thee én een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Het is ook mogelijk om alleen dag 1 van de cursus te volgen, je ontvangt dan echter geen certificaat.  Het tarief voor 1 dag bedraagt € 159,00. Je mag dit aangeven in het opmerkingenveld op het aanmeldingsformulier. 

Betaling dient te worden voldaan voor aanvang van de cursus.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?