Informatie

De opleidingen vinden plaats op twee locaties: in Emst, bij wellnessresort Veluwse Bron en in Schiedam, bij wellnessresort Thermen Holiday. Het WellnessInstituut heeft op het terrein van deze wellnessresorts haar eigen ruimtes. Al onze opleidingen en cursussen worden verzorgd door professionele docenten en zijn gecertificeerd door het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (N.G.S.).

Evenementen team

Met het massageteam staan we op verschillende, kleine en grote, sportieve evenementen in heel Nederland. Wij verzorgen daar korte massages.

Docenten

Maak kennis met het enthousiaste team van docenten die werken bij het WellnessInstituut.

Woordenboek

Bekijk het woordenboek van het WellnessInstituut. Zo ben jij in no-time op de hoogte van een aantal veelvoorkomende termen.

Werken in de wellness

Vanuit het WellnessInstituut zijn er veel cursisten die uiteindelijk gaan werken bij één van de aangesloten wellnessresorts.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over een opleiding, cursus of workshop? Of een vraag over een ander onderwerp? Bekijk de veelgestelde vragen.

Contact

Wil je contact opnemen met het WellnessInstituut? Bekijk alle contactmogelijkheden.

Samenwerking met het N.G.S.

Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor sport- en wellnessmassage en sportverzorging in Nederland. 

 

 

Certificaat

Voor alle cursussen die je bij ons volgt krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

N.G.S

Het N.G.S. is gelieerd aan de nationale sportkoepel NOC*NSF.

Neem contact met ons op

Mocht je een vraag hebben over de opleidingen of cursussen? Bekijk eens onze veelgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Dan kun je contact opnemen. Bekijk alle contactmogelijkheden, Je kan ook een bericht sturen naar ons via onze Facebookpagina.

Bekijk ons aanbod