Evenementen team

Met het massageteam staan we op verschillende, kleine en grote, sportieve evenementen in heel Nederland. Zo staan we op zowel grote als kleinere hardloopwedstrijden en sportevenementen. Wij verzorgen daar korte (been)massages. Als je je opgeeft voor een evenement ontvang je 1 accreditatiepunt voor jouw N.G.S. licentie. Natuurlijk is het goed voor je praktijkervaring, maar bovenal is het altijd gezellig en kom je wellicht oude bekenden en nieuwe collegamasseurs tegen!

Staat er nog geen datum tussen wanneer jij kan maar lijkt het je wel leuk om af en toe als masseur aan de slag te gaan bij een sportevenement? Meld je aan voor het massageteam van het WellnessInstituut. Wij houden je op de hoogte van alle hardloopwedstrijden en sportevenementen waar wij als massageteam staan. Deelname aan het massageteam is geheel vrijwillig. In het bezit zijn van een mobiele (inklapbare) massagetafel is een pré.

Inschrijfformulier

Bekijk ons aanbod

Bij het WellnessInstituut bieden wij erkende opleidingen aan, geaccrediteerd door het Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage (N.G.S.).