Japanse rollermassage

Wil je je klanten extra ontspanning van gespannen spieren geven? Dan is de Japanse rollermassage een mooie aanvulling voor jou als ervaren masseur. De Japanse roller in combinatie met manuele technieken stimuleert de bloedsomloop en vermindert spierpijn .

Startdata

De cursusdata staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Alle informatie

De cursus is bedoeld voor ervaren masseurs die voldoende basiskennis hebben van de technieken van de klassieke ontspanningsmassage en daarnaast een gedegen spierkennis bezitten. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

De cursus Japanse massage is een dagdeel cursus en duurt ongeveer 3 uur.

Ben je als masseur op zoek naar extra technieken om toe te kunnen passen bij je sport- of ontspanningsmassage? Ben je op zoek naar een techniek waarbij je eigen gewrichten worden ontlast? Wil je je klanten extra ontspanning van gespannen spieren geven? Dan is de Japanse rollermassage een mooie aanvulling voor jou als ervaren masseur. De roller geeft een prikkel op de spieren waardoor de aanmaak van endorfine wordt gestimuleerd, dit geeft een pijnvermindering bij spierpijn. Tevens verbeter je de bloedsomloop en de afvoer van afvalstoffen wat een verlaging van de spierspanning tot gevolg zal hebben.

De cursus is bedoeld voor masseurs die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden of een unieke massage willen aanbieden. Na het afronden van de cursus ben je in staat de Japanse rollermassage toe te passen op het gehele lichaam met de juiste materialen. 

Na het afronden van de cursus krijg je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Het lesgeld bedraagt €109.- per cursus. Dit is inclusief het gebruik van alle benodigde materialen zoals massageolie, onbeperkt gebruik van koffie/thee én een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Betaling dient te worden voldaan voor aanvang van de cursus.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox.

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?