Informatiebijeenkomst

Overweeg jij om een massage opleiding te gaan volgen? Dan snappen we dat je misschien nog wat vragen hebt. Daarom nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken met ons en onze gecertificeerde N.G.S. massageopleidingen.

De bijeenkomst duurt maximaal 1,5 uur en is volledig gratis te bezoeken. Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je van ons een bevestiging. 

Tijdens de informatiebijeenkomst leggen we je aan de hand van een presentatie alles uit over de opleidingen, wat je kan verwachten en wat de voordelen van een N.G.S. certificering zijn. Vragen kan je uiteraard gedurende de presentatie stellen.

Vanaf een kwartier voor aanvang staat er koffie en thee voor je klaar en kan je al even kennis maken met de docenten en andere deelnemers. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent, want we beginnen stipt op het aanvangstijdstip.

Data

De data van de informatiebijeenkomsten staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier

Aanmelden

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Inschrijfformulier