Informatiebijeenkomst cursus wellnessmedewerker

Overweeg jij om de cursus allround wellnessmedewerker te gaan volgen? Dan snappen we dat je misschien nog wat vragen hebt. Daarom nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken.

De bijeenkomst duurt maximaal 1,5 uur en is volledig gratis te bezoeken. Na aanmelding via onderstaand formulier ontvang je van ons een bevestiging.

De informatiebijeenkomst start om 11:00 uur waarin we je aan de hand van een presentatie alles uitleggen over de cursus. Vragen kan je uiteraard gedurende de presentatie stellen.

Vanaf een kwartier voor aanvang staat er koffie en thee voor je klaar en kan je al even kennis maken met de docenten en andere deelnemers. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent.

Data

De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 11 maart van 11:00 tot 12:30 uur bij het WellnessInstituut in Emst. Meld je aan doormiddel van onderstaand inschrijfformulier.

Aanmelden

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Inschrijfformulier