Workshop voedingsleer

Om goed voor jezelf te zorgen is een gezonde leefstijl erg belangrijk. Maar wat is een gezonde leefstijl en een gezond eetpatroon nou eigenlijk? Dit is voor veel mensen niet altijd duidelijk.

Deze workshop geeft je inzichten in een gezonde leefstijl en welke voeding daar dan bij hoort. Wat moet je juist wel en juist niet eten om gezond te blijven en hoeveel mag je dan eten? 

Startdata

De data staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Deze workshop wordt gegeven bij het WellnessInstituut in Emst én in Schiedam.

Aanmelden

Inschrijven voor deze workshop kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Alle informatie

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze workshop. De workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl. Leuk om aan mee te doen met vrienden, collega’s, familie of natuurlijk alleen.

De workshop vindt plaats op een ochtend, middag of avond en duurt ongeveer 2 uur. 

Eten en drinken zijn eerste levensbehoeftes. De miljarden cellen waaruit ons lichaam is opgebouwd bestaan uit allerlei voedingsstoffen. Deze stoffen worden in ons lichaam opgenomen en verwerkt. Alle cellen, weefsels en organen kunnen daardoor hun specifieke taken vervullen. We groeien, ons hart klopt, we ademen en we kunnen bewegen. Voeding is dus de voorwaarde voor de instandhouding van ieder levend wezen.

Onderdelen die we behandelen:
• Het belang van goede voeding
• Gezondheidsrisico’s
• Bouwstenen van onze voeding
• Onze energiebehoefte

Na het afronden van de workshop heb je de basisprincipes van gezonde voeding geleerd.

Het lesgeld bedraagt €45.-  Dit is inclusief onbeperkt gebruik van koffie/thee 

Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de workshop.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 12 cursussen aanbiedt?