Workshop voedingsleer

Voeding is een essentieel onderdeel van ons leven. Voedingsadvies kan altijd slechts een deel zijn van een groter concept, dat rekening houdt met de verschillende aspecten van een bepaalde leefstijl. Voorwaarde voor het succes van een goede advisering is de eigen verantwoordelijkheid van de betrokkene. Daar hoort bij dat deze zich bewust op een gezonde leefstijl richt.

Startdata

De data staan vermeld in onderstaand inschrijfformulier.

Er is plek voor ongeveer 8 cursisten per dag, dus geef je snel op. Wij kunnen op verzoek een wachtlijst hanteren. Mocht er iemand afzeggen wordt er contact met je opgenomen.

Aanmelden

Inschrijven voor deze workshop kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Alle informatie

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze workshop. De workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl. Leuk om aan mee te doen met vrienden, collega’s, familie of natuurlijk alleen.

De workshop vindt plaats op een ochtend, middag of avond en duurt ongeveer 2 uur. 

De workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde levensstijl. De workshop wordt gegeven in de vorm van een presentatie. We beginnen met een introductie en gaan dan over naar het belang van goede voeding. Daarna behandelen we de bouwstenen van onze voeding en de energiebehoefte van de mens. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Voeding is een essentieel onderdeel van ons leven. Voedingsadvies kan altijd slechts een deel zijn van een groter concept, dat rekening houdt met de verschillende aspecten van een bepaalde leefstijl. Voorwaarde voor het succes van een goede advisering is de eigen verantwoordelijkheid van de betrokkene. Daar hoort bij dat deze zich bewust op een gezonde leefstijl richt

In onze rol als masseur richten wij ons op de mens in zijn geheel. We hebben aandacht voor de klant met stress of burn-out klachten en door middel van een massage verbeteren we de fysieke en psychosociale gesteldheid. We zetten het zelf herstellend vermogen van het lijf aan. Dat is wat we met een massage doen. Echter is dit maar één aspect.

Onze advisering moet daarom vooral gericht zijn op preventieve gezondheidszorg. Daar is voor de masseur enorm veel winst te behalen. Deze preventieve gezondheidszorg begint bij voeding, bewegen en slaap. Dat zijn de pijlers van een gezonde leefstijl. Ook als je ziek bent of bent geweest. Een gezonde leefstijl helpt bij een sneller herstel en vermindert de kans op aandoeningen zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

Na het afronden van de workshop heb je de basisprincipes van gezonde voeding geleerd.

Het lesgeld bedraagt €45.-  Dit is inclusief onbeperkt gebruik van koffie/thee 

Betaling dient te gebeuren voor aanvang van de workshop.

Inschrijfformulier

Extra informatie

Ben je er nog niet helemaal over uit en wil je graag advies of heb je nog een aantal vragen? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien. Controleer ook altijd even je spambox. 

Wist je dat het WellnessInstituut meer dan 18 cursussen aanbiedt?